Meet ILIA Beauty

Meet Sasha

Geboren in Vancouver en opgegroeid in een landelijke omgeving aan de
oceaan net buiten de stad, heeft Sasha altijd dicht bij de natuur gestaan. Haar
jongere broer en nu zakenpartner, Zac, leed als jong kind aan acute astma en allergieën.
Haar moeder, een echte pionier op het gebied van gezondheid en welzijn in die
tijd, zocht naar homeopathische middelen om haar zoon te helpen genezen. Met
vallen en opstaan genas Zac voornamelijk via zijn dieet en deed mee aan de
Olympische Spelen van 2008 en 2012. Dit was een verbazingwekkende prestatie,
vooral nadat de artsen hadden voorspeld dat hij nooit zou kunnen sporten. Sasha
vestigde zich in 2006 in Los Angeles en werkte daar een aantal jaren als
branding executive in de mode- en beauty-industrie.

ABOUT ILIA

Wij geloven in een huid die er als een huid uitziet en een natuurlijke uitstraling heeft. Met transparantie als onze leidraad en kleur als ons middel, dagen we de conventies van clean beauty uit om iets radicaal nieuws te creëren, met veilige, krachtige formules die je huid voeden, beschermen en doen herleven. 

We hebben 4 producten voor je geselecteerd:

Balmy Lip Tint

Multi Stick

Limitless Mascara

Blue Light Face Mist

New! Balmy Tint Hydrating Lip Balm

 

Terug in Vancouver moedigde Sasha's moeder haar aan om de ingrediëntenlijst van haar favoriete lippenbalsem te lezen. Sasha was geschokt toen ze ontdekte dat veel van de ingrediënten niet veilig waren en dat terwijl ze die balsem dagelijks gebruikte. Ze ging de uitdaging aan om haar favoriete lippenbalsem zo te formuleren, dat deze veilig, effectief en natuurlijk zou zijn.

De cult-klassieker waarmee het 10 jaar geleden begon, is nu in een nieuw jasje gestoken. Elke Balmy Tint wordt zorgvuldig met de hand gegoten om de integriteit van de actieve formule te behouden. Verkrijgbaar in acht gemakkelijk te dragen tinten die je moeiteloos naar wens kunt versterken of verzachten.

Balmy Tint Hydrating Lip Balm € 30

KEY CLEAN INGREDIENTS

Rosehip Seep Oil - biedt bescherming tegen vrije radicalen met behulp van Vitamine A en E

Salicarnia - bevorderd hydratatie met wel 6000% gedurende 28 dagen

Shea Butter - voedt, verzorgt en helpt vocht in te sluiten

 

>Multi-Functional Clean Color designed for on-the-go

 

Deze Multi-Strick is feilloos aan te brengen op lippen, wangen en ogen dankzij een zachte, boterachtige textuur die direct smelt bij aanraking met de huid. Deze gemakkelijk aan te brengen en ongelooflijk veelzijdige formule, verwarmt en flatteerd je natuurlijk teint en voegt een mooie, frisse finish toe voor een zachte vleug van kleur op de wangen en lippen. Gemakkelijk aan te brengen met je vingers, een dicht opeengepakte borstel of rechtstreeks vanuit de stick.

Multi-stick € 37

Award-winning beauty

 

ILIA's Limitless Lash Mascara is een award-winning clean mascara die de verwachtingen van elke natuurlijke mascara overtreft. Deze 99% natuurlijke mascara is buildable en schilfervrij en lift, krult, verlengt en geeft precies de gewenste hoeveelheid volume.

Deze lichte en voedende mascara is gemaakt met een mix van organische bijen- en carnaubawas om elke wimper gewichtloos te verzorgen, terwijl ze toch de hele dag lang mooi blijven.

De formule is mild genoeg voor gevoelige ogen en bevat biologische sheaboter en versterkende arginine (keratine) om je wimpers een boost te geven.

Na meer dan 100 mascaraborsteltjes te hebben getest, zijn we uitgekomen op ons gepatenteerde tweezijdige borsteltje voor een perfect natuurlijk resultaat. Gebruik de korte kant om de wimpers te krullen en volume te geven en de langere kant om de wimpers te liften, te verlengen en te scheiden.

Limitless Mascara € 30

Blue Light Face Mist

 

Deze niet-plakkerige, 3-in-1 mist hydrateert, fixeert make-up en helpt de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van Blue Ray (het blauwe licht van je monitor) en vervuiling. De ultrafijne spray hult de huid in een gewichtloze sluier die de huid helpt zich te beschermen tegen negatieve milieu-invloeden. De natuurlijke lavendelgeur kalmeert je zintuigen bij de eerste verstuiving - perfect voor wanneer je overdag een momentje nodig hebt om even tot rust te komen.

Blue Light Face Mist € 41


Klinische resultaten, in een onafhankelijk testpanel van 32 vrouwen tussen 20 en 60 jaar.

Na één dag:

- 97% zegt dat de huid frisser, evenwichtiger en gehydrateerd aanvoelt

- 94% zei dat het gewichtloos aanvoelde op de huid

Na een week:

- 100% zei dat de huid meer gehydrateerd aanvoelde

- 94% zei dat make-up langer houdt

Shop de producten van ILIA Beauty nu op The C of Cosmetics